Nyheter
Redaktören i hängmattan.. Foto: John Göransson
Redaktören i hängmattan. Foto: John Göransson

Ledare: Missa inget viktigt i sommar!

När Avfall Sveriges årsmöte i Kalmar öppnar 29 maj plockar Avfall2Resurs bort betalväggen. Den blir borta hela sommaren och du kommer att kunna läsa alla artiklar gratis fram till 31 augusti. 

Vi kommer att skriva mycket från årsmötet i Kalmar och senare från CEWEP i Berlin, som äger rum 14 dagar senare. Vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av vad som händer på dessa viktiga möten.

Årsmötet i Kalmar kommer att bevakas av Torbjørn Leidal för Avfall2Resurs, medan Jens-Egil Heftøy kommer att bevaka mötet för den norska systertidningen Avfallsbransjen.no

Vad händer med avfallsbörsen?

Läs också min intervju med Torbjørn Leidal, där han berättar om hur det går med satsningen på en europeisk avfallsbörs.

Full fart mot europeisk avfallsbörs

Redaktör på resa

Jag själv är på resa i nästa vecka. Jag kommer bland annat att bevaka plastavtalsförhandlingarna i Paris, som drar igång samtidigt som Avfall Sveriges årsmöte. Just nu skriver jag på en artikel som handlar om hur insamlingsorgansationerna ser på lagförslaget om textilavfallshantering. Vi kommer att ha öppet hela sommaren, för att inte missa några viktiga nyheter om avfallshantering, återvinning och cirkulär ekonomi.

Snart dags för plastförhandlingar i Paris

Vi vill också att alla ska kunna ägna sommaren att ta del av de hundratals artiklar som har publicerats på Avfall2Resurs.se sedan starten i april. De som har tecknat prenumeration får den automatiskt förlängd med tre månader. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev och få veckans viktigaste nyheter i mejlkorgen. Gratis, som sagt.

John Göransson, redaktör för Avfall2Resurs.se

Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.