Nyheter
Max Rosenberg, VD Recoma. Foto: SEB.

Byggskivor av avfall vann SEB Next Award

Recoma designar, tillverkar och säljer byggskivor som till 100 procent består av avfall som annars skulle förbrännas eller genomgå en traditionell återvinningsprocess. För detta belönades de nyligen med en SEB Next Award i kategorin New Ideas.

”Att förvandla avfall till hållbart byggmaterial som är helt återvinningsbart, och dessutom göra det konkurrenskraftigt i en traditionell bransch är något alldeles extra. Recoma har en väl genomtänkt produkt som riktar sig till en betydande del av en stor marknad. Att de även fick en del av våra jurymedlemmar att vilja satsa på affärsidén är bara ytterligare bevis på att man hittat en vinnande idé”, lyder juryns motivering.

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.