Nyheter

Scandinavian Biogas byter namn till Biokraft

Inför kommande nordeuropeiska expansion med fokus på flytande biogas har Scandinavian Biogas-koncernen beslutat att byta varumärke och logotyp till Biokraft.

Den nya logotypen.
Den nya logotypen.

– Jag är väldigt stolt över vårt nya varumärke BIOKRAFT. Det är tydligt. Det förmedlar kärnan i vårt erbjudande, både verbalt och visuellt. Logotypen förmedlar också på ett lekfullt sätt den cirkuläritet som biogasproduktion bygger på. Namnet Biokraft kommer från vårt norska dotterbolag som idag är en av väldens största producenter av flytande biogas, säger Matti Vikkula, vd Biokraft International AB.

Scandinavian Biogas är en ledande producent av biogas med anläggningar i Sverige, Norge och Korea. Inför kommande nordeuropeiska expansion med fokus på flytande biogas har koncernen beslutat att byta varumärke och logotyp till Biokraft.

– Vi räknar med att efterfrågan på flytande biogas ska växa kraftigt och vår ambition är att ta en ledande ställning och kraftigt öka vår produktionskapacitet. Vi driver ett tiotal projekt i syfte att bygga flera produktionsanläggningar i Nordeuropa, säger Matti Vikkula, vd Biokraft International AB

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.