Nyheter

Deloitte: Ragn-Sells är ett av Sveriges mest välskötta företag

Miljöföretaget Ragn-Sells har för fjärde året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies och är därmed gold member.

Sweden’s Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till svenska privata företag utifrån kriterier som bedömer strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Bakom utmärkelsen står konsult- och revisionsföretaget Deloitte. När ett bolag mottagit utmärkelsen minst fyra år i rad tilldelas det titeln gold member, vilket Ragn-Sells gjort i år.

– Vi är övertygade om att omställningen till en cirkulär ekonomi kräver både nya affärsmodeller och ett hållbart finansiellt flöde. Därför är vi extra stolta över att bli tilldelade Sweden’s Best Managed Companies för fjärde året i rad. Det är ett bevis på att vi fortsätter driva och utveckla vår verksamhet med stark strategisk förankring, en tydlig hållbarhetsambition och en stark och stabil ekonomisk grund, säger Madeleine Ljunggren, ekonomi- & finansdirektör på Ragn-Sells.

– Vi vill rikta ett extra stort grattis till våra 11 gold members som mottagit utmärkelsen minst fyra år i rad. Det är inspirerande att så många av bolagen fortsätter att satsa och mäta sig mot de målsättningar som finns. Det är även roligt att välkomna två nya bolag till vårt community i år”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Övriga vinnare 2024 är (i bokstavsordning): Academic Work Group, Ballingslöv, Be-Ge Företagen, Benify, Consafe, ESBE, JVAB, M3 Bygg, Maxi ICA Stormarknad Nacka, Mercuri Urval, Pulsen Group, Pågen, Roxtec, Sigma Industry East North, Sigma Technology, Steelwist, Vaimo, Wibax, Wist Last & Buss och Workshop.

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.