Nytt om namn
Ulf Molén. Bilden är ett montage.
Ulf Molén. Bilden är ett montage.

Vd Ulf Molén lämnar NSR AB

Ulf Molén har valt att avsluta sin anställning som vd för Nordvästra Skånes Renhållnings AB, NSR. Han kommer att stanna kvar i rollen fram till att bolaget har rekryterat en ny vd eller senast till årsskiftet.

– Ulf har lagt grunden till dagens NSR med goda förutsättningar för att möta framtidens utmaningar och har gjort mycket bra för bolaget. Han har varit ledande i en förändringsprocess som har varit nödvändig. Ulf är mycket uppskattad av styrelsen och vi ser positivt på att han fortsätter i vd-rollen tills en efterträdare finns på plats, säger styrelseordförande Rikard Lind.

Ulf Molén tillträdde som vd för NSR 2020.

– Jag är stolt över det arbete vi gjort och är tacksam över det goda samarbetet med alla duktiga medarbetare och chefer. Mitt beslut har mognat fram över en längre tid och känns rätt för mig nu, säger Ulf Molén.

Under torsdagsförmiddagen har bolagets anställda fått information om förändringen i ledningen. Processen för rekrytering av ny vd till NSR har startat.

NSR – Nordvästra Skånes Renhållnings AB – ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. Inklusive partners i industriparken har NSR drygt 300 medarbetare.

 

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.