Nyheter
Jan Kåre Pedersen. Foto: Torbjørn Leidal

Jan Kåre Pedersen i nytt norskt gasprojekt

Förre vd:n i norska Renevo, Jan Kåre Pedersen, är i färd med att grunda ett nytt bolag i Norge, enligt uppgifter från det norska bolagsregistret Brønnøysund.

Det nya bolaget, Biogy Solutions AS, har Pedersen som styrelseordförande, enligt bolagsregistret.

Verksamhetsbeskrivning

”Utveckling, konstruktion och kommersialisering av kryogen utrustning för att uppgradera och kondensera gas, driva anläggningar flytande biogasoch bio-CO2-anläggningar, kommersialisera producerad gas, samt vara engagerad i affärer som är naturligt relaterade till detta”.

Övriga styrelseledamöter är Antoine Michel Philippe Forcinal och Julien Moulin, som enligt tidningen Sunnhordland också är registrerade i företaget Cryo Pur Norge. Företaget levererade processanläggningen till Renevo.

– Jag är inte redo att ge några kommentarer nu, men vi kommer att kunna säga mer i början av september, säger Jan Kåre Pedersen till Biogassbransjen.no.

I april berättade Pedersen för Biogassbrajnsjen.no att han fått förfrågningar från företag som vill bygga biogasanläggningar i Norge, och ville ha honom som styrelseordförande.

 

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.