Nyheter
SVOA:s ambulerande Pop-up-återbrruk.

Pop-up återbruk hos Antikrundan

Stockholm Vatten och Avfalls Pop-up återbruk är med när Antikrundan spelas in i Blå Hallen i Stockholms Stadshus 20 augusti. På plats är även Karin Sundin, teknisk utredare på Stockholm Vatten och Avfall för att svara på frågor om återbruk, återvinning samt hur det med små livsstilsförändringar går att leva mer hållbart.

– I samband med Antikrundan och firandet av Stadshusets 100-årsjubileum fortsätter finns vi tillgängliga för att sätta särskilt fokus på att vårda, uppdatera och skapa värde åt det som redan har skapats, säger Karin Sundin.

Karin Sundin, teknisk utredare på Stockholm Vatten och Avfall.

– Bara för att en produkt har ett lågt inköpspris eller har förlorat i värde för en person kan den fortfarande ha användarvärde och ersätta ett nyköp. Genom att föra saker vidare till någon annan och använda sådant som andra ratat tar vi hand om naturens resurser och miljön, säger Karin Sundin.

På turné

Pop-up återbruk turnerar under april – oktober runt på olika platser i Stockholm för att göra det enklare för Stockholms invånare att bli av med ägodelar som man inte längre behöver men som kan ha stort värde för någon annan. Stockholm Vatten och Avfall tar emot volymer som en person själv kan bära för återanvändning och återvinning samt miljöfarligt avfall som målarfärg, nagellack och kemikalier.

Pop-up återbruk kommer till Stadshuset på Ragnar Östbergs plan 19–20 augusti. Karin Sundin finns på plats för att svara på frågor från intresserad allmänhet den 20 augusti.

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.