Nytt om namn
Thomas Falkstrand. Pressfoto

Ny vd på NSR

Thomas Falkstrand är ny vd på Nordvästra Skånes Renhållnings AB, NSR.

Thomas Falkstrand kommer närmast från Wikan Personal där han varit vice koncernchef sedan 2020 och vd för fyra av dess dotterbolag. Han har bred erfarenhet från såväl privat som offentlig regi, bland annat som produktionschef inom livsmedelsproduktion samt inom renhållningsbranschen, skriver NSR i ett pressmeddelande.

– Det känns oerhört glädjande att få arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor på ett bolag med höga ambitioner. Jag är ödmjuk för förtroendet att tillsammans med medarbetare och styrelse få leda NSR och bygga vidare mot framtiden, säger Thomas Falkstrand

– Thomas har en gedigen erfarenhet av ledarskap i komplexa organisationer inom renhållning, avfallshantering, samt industriell produktion och projektstyrning med fokus på kvalitet och välmående medarbetare. Under Thomas ledning kommer NSR fortsätta att stärka leveranserna inom det kommunala uppdraget i nordvästra Skåne och bygga vidare på utvecklingen av cirkulära flöden, säger Rikard Lind, styrelseordförande för NSR.

I somras meddelade Ulf Molén att han avgår som vd. Han kommer nu att återgå till sin tidigare arbetsgivare Välinge Innovation. Thomas Falkstrand börjar den 8 januari 2024.

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.