Nyheter

Unga kockar räddade skånsk mat

– Tävlingen Resterkocken är mer relevant än någonsin. Att minska matsvinn är inte bara ekonomiskt, det är även klimatsmart. Förmågan att skapa god mat av rester är en viktig kunskap, och att inspirera unga är extra givande. Deltagarna i Resterkocken visar imponerande kreativitet, vilket ger hopp och glädje. Tävlingen främjar medvetenhet om matsvinn och uppmuntra alla att skapa hållbara måltider, säger Ann Thorén, projektledare Sysav i ett pressmeddelande.

Få daglig kontroll över händelseutvecklingen inom avfalls- och återvinningssektorn!

Nu kan du få gratis tillgång till allt innehåll från Avfall2Resurs i 30 dagar. Sedan upphör prenumerationen och du väljer själv om du vill fortsätta läsa våra nyheter.

Mindre företag

  • Full tillgång för upp till 5 anställda

SEK 7500:- per år (625:- per månad)

Beställ nu

Medelstort företag

  • Full tillgång för upp till 15 anställda

SEK 15:000/ år (1250:- per månad)

Beställ nu!

Stort företag

  • Full tillgång för upp till 30 anställda

SEK 22:500/ år (1875:- per månad)

Beställ nu!

Enskild person

  • Full tilgång för 1 person
  • För politiker, konsulter etc.

SEK 4.995/ år

Beställ nu!

Moms på 6% tilkommer på alla priser.
Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.