Nyheter

AGV Invest ny delägare i Office Recycling

AGV Invest går in som ny delägare i Office Recycling som erbjuder fossilfri återvinning och avfallshantering. 

Office Recycling kommer i närtid lansera en ny digital avfallshanteringslösning som ska driva den digitala transformationen inom avfallshantering i fastigheter framåt. Med sitt stora miljöfokus ser AGV stora synnergier i att bidra till att den nya digitala lösningen når den kommersiella fastighetsbranschen som återkommande samlas hos AGV för att utvärdera nya tekniklösningar, skriver AGV Invest i ett pressmeddelande.

– Ett mycket spännande bolag med starkt entreprenörsdriv. Nu går man in i ett nytt skifte och moderniserar avfallshanteringen i fastighetsbranschen med ny teknik, säger Felix Sandquist, AGV Invest.

– Office Recycling är glada att tillkännage inledningen av en banbrytande resa för att leda samhället mot en mer hållbar framtid. Vår mission är att övergå från en linjär till en cirkulär ekonomi, där vi omvandlar allt avfall till nya produkter. Genom våra innovativa tekniska lösningar strävar vi efter att förädla materialflöden och erbjuda fastighetsbolag de verktyg de behöver för att uppnå sina hållbarhetsmål effektivt, säger Dino Eklöf, Office Recycling.

– Vi är glada för att ha fått chansen att tillsammans med Dino och Roosgruppen få chansen att få investera i Office Recycling. Att ha fått möjligheten att investera i Office Recycling är ett kvitto på att AGV och vårt ekosystem skapar stora värden för våra investerare och portföljbolag. Vi är motiverade att börja arbeta med ledningsgruppen och hjälpa bolaget med sin digitala utvecklingsresa, säger Omid Noghabai, AGV Invest.

Office Recycling erbjuder återvinningsabonnemang för kontor, fastighetsägare och butiker.

AGV Invest investerar i proptech-bolag som kan visa ett tydligt värdeskapande för fastighetsbranschen avseende digitalisering och hållbarhet.

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.