Nyheter
Svensk Plaståtervinnings Site Zero. Pressbild.

Svensk Plaståtervinning söker Business Controller

Svensk Plaståtervinning söker en erfaren Business Controller till Motala. Det är en bred roll med fokus på finansiell-, operationell- och kommersiell analys.

Du kommer i din roll som Business Controller att fortsätta uppbyggnaden och utvecklingen av det växande bolagets ekonomiska styrning och processer. Det är en bred roll med fokus på finansiell-, operationell- och kommersiell analys. Du kommer att arbeta i en affärsnära roll och bli involverad i en mängd uppgifter kopplat till ekonomi och verksamhetsutveckling. Du är organisatoriskt placerad på ekonomiavdelningen som består av fyra personer och du rapporterar direkt till CFO, skriver Svensk Plaståtervinning.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Du ska vara civilekonom eller ha motsvarande akademisk utbildning. Du har några års relevant arbetslivserfarenhet från controlling gärna från industriell verksamhet. Vidare ska du ha arbetat med produktkalkylering, affärsmodellering och lönsamhetsanalys. Du har god erfarenhet av Officepaketet, främst Excel och är van att hantera stor mängd data. Det är önskvärt om du har erfarenhet av Monitor/Mercur och BI-system. Slutligen har du god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i denna roll ser Svensk Plaståtervinning att du är en utåtriktad, självgående och lösningsorienterad person med en förmåga att ta initiativ och driva projekt framåt. Du har en stark analytisk förmåga samt en god förståelse för affärsutveckling och ekonomisk styrning.

Som Business Controller har du en rådgivande roll med många kontaktytor, vilket ställer krav på att du är pedagogisk och har lätt för att samarbeta med andra individer. Det är viktigt att du är bekväm med att variera ett operativt och strategiskt synsätt, från löpande analyser till affärsmodellering.

Världens största plaståtervinningsanläggning invigs

 

Relaterade artiklar
Kommentarer

Endast inloggade medlemmar kan lämna en kommentar Logga in

Inte medlem än? Beställ AB Pluss nu!

Senaste nytt från Avfall2resurs.se
X

Håll dig uppdaterad! Få vår veckovisa nyhetsuppdatering skickad direkt till din inkorg.

Din e-postadress kommer inte att användas för att skicka dig något annat än våra nyhetsbrev. Läs mer på vår sekretesspolicysida.